jólányok.com - RIPORT

1 éves lett a  jólányok.com  oldal!
Ez alkalomból kérdeztük a weblap üzemeltetőjét ,hogy többet tudjunk erről! Enjoy it!

- Szia,a kezdetekről elárulsz néhány dolgot?
- Persze! 2 éve néhány vendég teljesen kiábrándult a legnagyobb haza portál színvonalából,és megkerestek vállalnék-e ilyen oldalt felügyelni,irányítani,stb! Persze a honlap kilövése és szerkesztése,alkotása bő 3 hónapot vett igénybe,s mivel elég sokat járok Dubaiba,egy ottani escort-cégeket illetve honlapokat üzemeltető vállalkozástól kértem segítséget és hátteret!  Azért nem hazai céget hoztunk létre,mert erre egy vállalkozást kellett volna indítani itthon,amit valljunk be,egy kftnél pont ebben az országban sajnos semmi jobban nem viszi a pénzt! Oké,weblap kész,ez kb negyedmillió forintba fájt,na de honnan és hogyan lesznek rajta "termékek"? A honlapot azért nem hirdetjük sehol,mert 1-sok portálnál szóba se állnak velünk,hisz erotikát tartalmaz,2-ha igen,horror összeget kérnének egy hangyányi bannerért,ez vicces és klasszik magyar,3- igazából nincs is szükség rá!
Azzal tisztában van ennek a szegmensnek a szereplői,hogy egy tipikusan itthoni oldalra bárki felkerülhet,hiszen ha fizet érte,megjenhet! De a Hirdetők többségén sajnos sírva lehet röhögni,egyrészt a valótlan adatai miatt,továbbá az évekkel ezelőtti fotói végett,és hááát,a harmadik sarok,hogy a legtöbb adatlapon a helyesírási hibák iszonyatos hahotára késztetnek jópár értelmes ügyfelet!
Nálunk válogatás van,ez kb 24 órán belül lezajlik a jelentkezéstől számitva! Az összes valós és megbízható Hirdető tud rólunk,őket értesítettük is,hogy ha úgy gondolják,legyenek Partnereink!
Persze a honlap indulása előtt szóltunk jó pár régi motorosnak ,hogy leszünk,jaj de jó,uhhh,oké,na véégre,szóljál,szuper,jah,   persze jó magyar szokás szerint pont ők a legsüketebbek,ha keressük őket hirdetési ajánlatainkkal! Ezért ők sosem fognak szerepelni az oldalunkon,mint ahogy azok se,akik felrakatták a hirdetésüket,csak épp elfelejtettek érte fizetni!
Nem vagyunk bevételorientáltak,megtehetjük és meg is tesszük,hogy válogatunk! Kizárólag olyan lányokkal állunk szóba,akik tényleg minőségi szexpartnerek! Vonzó ajánlataink vannak a felületekre,hiszen ötöd annyiért adunk szereplési lehetőséget,mint a két nagy! Bár a Hirdetők többsége nem épp az üzleti lehetőségek igénybevételéről ismert,de hála istennek ez javuló tendenciát mutat! Sokkal több jelentkezőt utasítottunk el eddig,ahány szerepel a lapon! A piacvezetők régi törzsvendégei és kritikusaik is segítségünkre vannak,hogy kik azok akik nem illenek a képbe,és hát persze a jó öreg világháló is nagy cimbora! Az adminunk egy ex-fotómodell,nagyon sokat segít,és hihetelen,de ezt ingyen vállalta,szóval,sokkal tartozunk neki! Hálával örökké! Kicsit felkavartuk a hazai állóvizet,de ez így jó,és hoszútávon lesz kifizetődő! Az oldalra a Hirdetők meghívásos alapon kerülnek,ill ha maguk jelentkeznek,akkor lefuttatjuk a protokollt! Pl ha bárkivel tárgyalunk,és a Hirdetőink is tudják,hogy személyesen ha találkozunk,az etikettet is fontosnak tartjuk! Igen,öltönyben beszélgetünk a Hirdetővel,hisz ez a minimális tisztelet!
És sajnos a legtöbb huszonéves pályakezdőből is egyre több van,akik ezt a szolgáltatást vállalják ,minthogy tanulnának vagy dolgozva boldogulnának,rájuk külön figyelünk a neten,illetve sose fogunk olyan lányokkal szóba állni,aki masszíroz,de erotikát nem vállal! Ők teljesen kiesnek az érdeklődési körünkből! Nagyon sok külföldi kattintónk van,hála a com -ra végződő oldal nevének!
Szóval boldog vagyok,hogy 1 éve üzemel a  jólányok.com és örülünk,hogy egyre többen ismerik!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Garamvölgyi Erika